Shop Metro

4.00

Tulipa linifolia is een fijngebouwd Tulpje met rode bloemen met een zwart hart. Deze tulp is prachtig tussen het groene gras van een bloembollenweitje, maar ze voelt zich tussen het grind bakkend in de zon nog beter thuis.

Tulipa linifolia is inheems in Tadzjikistan en is geschikt voor verwildering op een zonnig plekje.

Prijs is €4 voor 10 bollen.

 

6.50

De Nederlandse naam zomerklokje voor Leucojum aestivum ‘Gravetye Giant’ is een beetje misleidend want deze plant bloeit in de periode (eind) maart-mei. Elk bloemblaadje heeft, net als de soort, aan het uiteinde een groen puntje. Het blad van Leucojum aestivum ‘Gravetye Giant’ verschijnt meestal tijdens de wintermaanden maar verdraagt vorst.

De hoogte van Leucojum aestivum ‘Gravetye Giant’ bedraagt ongeveer 50-60 cm. Leucojum aestivum ‘Gravetye Giant’ staat graag in de lichte tot halfschaduw op een drassige bodem. Leucojum aestivum ‘Gravetye Giant’ wordt vaak toegepast op drassige plaatsen langs een vijver of beekloop.

6.00

Tulipa ‘Queen of Night’, de beroemde ‘zwarte tulp’, stamt uit 1944 (geïntroduceerd door Grullemans & Sons). Een langstelige tulp die vele jaren goed terugkomt, mits geplant op een zonnige en vruchtbare, goed gedraineerde plek. Een heel bijzondere verschijning met fluweelzwarte bloemen op tot 60 cm hoge stelen.

Price is €5 voor 10 bollen

4.00

De meerbloemige Tulipa tarda heeft witte stervormige bloemen met een groot geel hart. Aan de buitenzijde van de bloem zijn de binnenste bloemblaadjes geel en de buitenste bloemblaadjes donker gekleurd.

5.00

Stinzenplant. De breedbladige vogelmelk, Ornithogalum balansae is een sterk bolgewas dat jaarlijks terugkomt. Trekt bijen aan in maart. De witte bloempjes zijn een mooi accent in een tuin die dan nog kleurloos de winter uit komt. Biologisch geteeld.

10 bollen voor 5,00 euro.

18.00

Aenean id ullamcorper libero. Vestibulum imperdiet nibh. Lorem ullamcorper volutpat. Vestibulum lacinia risus. Etiam sagittis ullamcorper volutpat.

20.00

Aenean id ullamcorper libero. Vestibulum imperdiet nibh. Lorem ullamcorper volutpat. Vestibulum lacinia risus. Etiam sagittis ullamcorper volutpat.