Klei, liefde, aandacht en geduld
Zo krijgen onze planten de beste start

 

Bij ons vindt u jonge, biologisch gekweekte planten die bij u in de tuin volwassen worden. In onze moederbedden ziet u hoe mooi de planten erbij staan. Alle planten zijn van eigen kweek! Daarnaast verkopen wij Bio-Kultura potgrond, tuinaarde en bemesting, gereedschap van Kopersporen en de prachtige rozen van De Bierkreek.

Het resultaat van de cursusdag manden vlechten, iedereen ging enthousiast en tevreden naar huis.  Wil je ook een keer meedoen? Stuur een mailtje of gebruik ons contact formulier zodat ik je op de hoogte kan stellen van nieuwe cursus data.

Kwekerij de Arend - Jacqueline de Ruiter

Op een prachtige plek aan de bosrand in Almere Oosterwold vindt u Kwekerij de Arend. Een Kwekerij waar u vaste sierplanten koopt om uw tuin mee te verrijken. Deze planten worden door ons opgekweekt door te zaaien, stekken en verspenen in biologische aarde met biologische mest en eigen compost. Wij gebruiken geen kunstmest, insecticiden of pesticiden. 

Naast de vaste sierplanten vindt u bij ons (keuken)kruiden en groentes, bloembollen en dahlia’s. En de fantastisch mooie struik- en klimrozen van biologische rozenkwekerij De Bierkreek. 

Kom snel eens langs en neem een kijkje bij onze moederbedden waar u kunt zien hoe onze planten eruitzien wanneer ze tot volwassen plant zijn gegroeid.